FaceBook Twitter YouTube
Zpět na seznam
FaceBookna facebook

Crime Prevention CPTED IRSKO 2010

Crime Prevention CPTED IRSKO 2010

25. 09. 2010

Crime Prevention through Environmental Design Cork, Ireland 13. –14. 9. 2010

Konference CPTED sa konala v Maryborough House Hotel v Irsku, ve městě Cork v pondělí a úterý, 13. a 14. září 2010.
Konference se konala na základě mezinárodního projektu CPTED, což je prevence kriminality již při plánovaní a projektování budov. V Evropě je pojem CPTED známý také jako snížení kriminality a strachu z kriminality, urbanistické a architektonické řešení.
Na tuto jedinečnou a velkou mezinárodní konferenci dostala pozvání i naše společnost ADLO - Bezpečnostní dveře jako jediná soukromá společnost, jediný výrobce bezpečnostních dveří z Evropy. Naši společnost ADLO - Bezpečnostní dveře zastupoval Mgr. Daniel Mello, ředitel komunikace. Naše účast měla nepostradatelný význam, protože naše mezinárodní zkušenosti jsou na nejvyšší úrovni a také jsme prezentovali už několikrát projekt Bydleme Bezpečne (vzdělávání veřejnosti), jehož garanty jsou ADLO - Bezpečnostné dvere a Prezídium Policajného zboru Slovenskej republiky.
Této konference se zúčastnilo více než 100 účastníků, odborníci prevence kriminality a odborníci architektury, z 22 států Evropy. Zúčastněné státy konference: Holandsko, Kypr, Rumunsko, Rakousko, Dánsko, Estónsko, Lotyšsko, Litva, Chorvatsko, Portugalsko, Španělsko, Finsko, Bulharsko, Francie, Anglie, Itálie, Polsko, Maďarsko, Slovensko, Německo, Skotsko, Irsko.

Fotodokumentaci naleznete ve Fotogalerii.

Produkty

Služby

iADLO

Další

Prodejny Galerie realizací Video galerie